CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, February 10, 2010

terharu...tak percaya....

Salam buat semua yang rajin menjengah ke pondok kecil ni.......

Macam tak percaya yg Indahnya Takdir akhirnya berjaya sampai ke titik akhir....setahun jugak la cerita ni berjalan....lebih kurang sama dengan usia fisha kerja ni.....(dah macam kerja menulis la plak) padahal kerja jauh menyimpang dari dunia sastera aka jiwang neh

dari hari ke hari makin ramai pulak kwn-kwn yg join this pondok....thanks ya....
ada yg tya....apa jadi dgn hisyam?????....wellllllllllll........fisha pun tak terpikir nak sudahkan watak tu mcm mana.....tak nak la kejam sgt...tp sbgai org yg membaca n menghayati watak Q, pastinya...nak si sham tu dpt balasan @pengajaran kan.....
so????????...patutkah disambung lagi this cerita????.....>>(macam la byk sgt peminat...hehhehee)


tlg yeeeee,.....bg komen...

thanks.....

7 comments:

julio said...

xmahu...da sweet ending da ni..bia jer laa hisham tuh..

kiki said...

sambung2...klu awk de idea la. uat cte len pon ok gak.

adrin_malina said...

kalau nak sambung, pastikan yang happy² aje. hehehe....

tapi better buat citer lain la.. musti lg gempak.

Anonymous said...

sambung la... wat cite dia ngan anak dia lak...hehehhe

iffahnazifa said...

klau wat special edition je pn ok gak:-)

the sedow geng said...

sis...
wat special n3 jer la..
lgp0om besh da endim dye~
n den lebey baex sis wat cter len plak..
huhu~
juz opinion r!
^_^

epy elina said...

hohhohoho...
klu blh nak smbung crta ni bgus jg....
rnd lak nak bca...
prkmbngkan wtak lg...

kekawan

About Me

My photo
only a simple person with the simple mind....:-) semua layan jek....