CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 21, 2011

Kau Ilhamku

Buat semua kawan-kawan,

Pada yang berminat nak beli E-novel ~Kau Ilhamku~:
HArga :RM10.00 (Sorry Kalu Mahal sebab ni amount yg paling rendah nak bank in)
Page : 300++
Bank : Maybank
Acc # : 157112053466 (Nafishah Sulaiman)
Cara2nya : Sila Bank in duit dlm anak rimau tu lepas tu just email bg tau time bila masukkan duit.... tak pyh nk scan2 bhan bukti bagai...leceh..bila sha dpt email & confirm duit dh masuk....sha akan email PDF file dekat korang....

those yg berminat.... email sha yeeeee....
spinwhel@gmail.com
pada yg ada niat nk membeli... terima kasih daun keladi yeeeee


best regards,
nafishah @ fisha

7 comments:

Qimi08 said...

OKEH INSHAALLAH ISNIN AKAK BANKIN SELEPAS TU EMAIL BANKIN SLIP PADA FISHA

Anonymous said...

sy dah transfer payment utk order kau ilhamku

MaY_LiN said...

sis..cite len tamo buat gak ke..?

alienliyana said...

klu buat byrn ari ni bila blh dpt

Anonymous said...

guna maybank2u je tak boleh ke huhu..

ntahsapeni said...

kalau guna maybank2u blh tak..huhu

ntahsapeni said...

kalau guna maybank2u blh tak...

kekawan

About Me

My photo
only a simple person with the simple mind....:-) semua layan jek....