CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, July 27, 2011

seBakul rAmbutan dr lantAI pENulIS

buat TEman-teman YNg Rajin BerkunjuNg ke SINI:

1- mAaf Membuatkan Anda sentiasa ternanti-nanti N3 (perasan mcm ramai sgt yg bc repekan ni) baru. Idea byk dlm kePAla, tapi masa tak kena. bIla dah ada masa, Idea pulak lari menyorok dalam teLAga... dan yg lebih penting, tempat duduk sy diopis baru sgt xbesh... nak menaip benda ni amat susah. balik umah mmg tenaga dh habis. harap sgt perpindahan baru ni memberi tempat yg strategik... boleh berangan dan merepek utk semua....

2-utk E-novel MataHAri MaLAm, this story pendek je sbnarnya. should be cerpen je, tapi bila dah mula menaip xboleh nak stop plak... dan terjadilah e-novel. and sgt berharap berjaya menghabiskannya. xnak sangkut mcm ~DiA~.

3- akan cuba sedaya upaya utk post everyday. jadi berdoalah idea dlm Kepala ni dah tak menyorok lagi....

4-untk yg mengikuti ~Dia~, Fisha tgh spin otak utk sambung. tahu perasaan org yang menanti... mesti 10sen tgk xde smbgan (sbb sy jugak seorang blogger e-novel yg tegar. hari2 buka blog utk tgk new n3 blog org lain.

5- dan yg penting sekali.... buat yang membaca segala contengan, repekan dan cerita angan-angan saya... please komen this n3....bg feed back sikit. takut juga syok sorang2....

sekian..... laporan dr lantai pengARANg

6 comments:

sue said...

betul tu setiap hari mesti nak tengok blog ni... cerita DIA pun best tau... MATAHARI MALAM pun macam best juga cepat lah sambung ya...

sue said...

cerita di blog ni best.. sambunglah cerita DIA lagi ya... MATAHARI MALAM pun mcm best ja... cepat ya...

sue said...

cerita blog ni best tau ... cepatlah sambung ... x kira apa2 cerita kkk.. layannnn

miznza84 said...

dont worry sis... kami sentiasa setia menanti harap2 blog ni sentiasa active ya.. gud luck..

fara said...

xde mknanya syok sndiri..
ktorang sntiasa mnnti n3 br
dr Fisya... klu ade klpangan
sudi2 la smbg utk kami ni ye..
hehe.. gd luck Fisya.. =)

Anor said...

betul cite diblog ni semuanya best cuma kena sabar jelah nak tunggu n3 baru. dan tidak lupa juga nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yang mulia semuga setiap amalan baik yg dilakukan ditahun ni akan lebih diberkati Allah.

kekawan

About Me

My photo
only a simple person with the simple mind....:-) semua layan jek....