CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, August 20, 2011

feedback.....

hasil dr survey....
ada beberapa reader yg baik tlh meng'komen' :

mcm pelik lak nak compile ngan orgnya citekan....
so kena compile ngan cite sendiri je la...
tp my e-novel bukan byk pun...
ada dua tiga jewwwww...
ada ke org nak beli.....

dr kak Halijah...
dia tya apasal tak antar kt mana2 publisher....
pernah antar 1....if korang perasan 'kau ilhamku' smpai sekrang xde smbgan...
sbnarnya, dah anta tp xde feedback...
maybe dh byak yng antar kot....

so ada sesapa berminat nak bc full version of kau ilhamku.....
dlam 300++ pages, sha nak release as PDF file...(rugi lak klu printed, boleh meningkatkan global warming...byk sgt kertas kena guna)
so any suggestion...brapa yag perlu dibayar?
tak reti nk letak price...
bg cdgan yg senangkan both side...
and please jgn ckp nk byr guna topup...
sha xtau nak buat apa top up byk2....


so.....let me know....
klu ada yg berminat...
dan sperti biasa my email....
spinwhel@gmail.com

seee yaaaaaaaa

2 comments:

adela said...

rm10 ke atas kot? 13, 14...

Qimi08 said...

untuk memudahkan buat pembayaran RM10.00.....kalau satu cerita...
kalau 3 in 1 blh lah dlm RM 12 - RM15.00

kekawan

About Me

My photo
only a simple person with the simple mind....:-) semua layan jek....