CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, August 19, 2011

survey......

untuk yang rajin singgah ke sini...

sorry masih belum ada update utk ~Dia~ @ ~Matahari MalAm~...
tuan tanah masih di awang-awangan....

lets straight to the point....
if anda diberi pilihan....
nak tak miliki e-novel yg anda baca di blog dlm bentuk printed?
sanggup tak beli cerita budak-budak yg suka menulis dan sealiran dgn kepala korang semua....
fisha ada cadangan nak compile beberapa buah e-novel dan dijadikan buku mcm Jemari seni selalu buat tu.....
tp kita compile byk ckit....dlm 5 buah cerita dlm satu buku.....

please.....
1- bg pendapat korang semua.... ada tak yg sanggup beli?
2- cerita apa & dr blog sapa
3- bank yg paling byk skali reader ada...

feed back ok....
tetiba rasa nak jadi businesswoman plak....
hehhehehhehe
those yg nk tau detail....
email me.....spinwhel@gmail.com...

seeee yaaaaaaaa.....

4 comments:

adela said...

#printed xpyh kot, soft copy shud be ok..
#bank juga x mjd mslh krn boleh depositkn atau bank-in...
#any novel would do... hehehe..

all the best for the upcoming biz!

miznza84 said...

wah cadangan yg menarik...
setuju bangat...

ANNA TAHIR said...

ok gak cadangan 2..cz leh wt koleksi...tp nak make sure that the compilation is from the same author...hehe..xnak la cm syud..citer die combine with other author...x best nak baca....(tp beli gak)...

Qimi08 said...

Yesss sokong sangat.....
paling senang buat soft copy je
bila dah terima payment baru email pada pembeli.
Cikgu sofi a.k.a ana sofiana - ada buat koleksi cerpen2 beliau dijual cara begini.....
Bayaran mana2 bank pun ok tapi klu kita tgk majoriti bila beli novel2 online paling mudah mereka guna Maybank.....
Kalau ada feedback yg bagus cepat2lah beritahu
Hari tu terbaca kat blog http://noory-raconteurrant.blogspot.com...
di nak jual enovel secara online juga....

kekawan

About Me

My photo
only a simple person with the simple mind....:-) semua layan jek....